Seizoenen

Innovatieve lessen buiten de gebaande paden. Anders dan anders lessen, die vooral ook simpel, stoer en praktisch zijn. Lessen die kinderen uitdagen zelf na te denken. En waarin bewegend leren vertaald is naar buiten.

De lessen zijn onderverdeeld in onder,- midden,- en bovenbouw en vormgeving van de leskaarten is daar op aangepast.

De Nederlandse jaargetijden zijn een echt fenomeen. De natuur verandert langzaam van een groene oase in oranje herfstachtige kleurenmeer om dan verder te veranderen naar het grijs-grauwe van de winter en daarna weer langzaam met fris groen weer tot leven te komen in de lente. Deze kleuren zijn ook terug te zien in de leskaarten. 

Onderbouw

Middenbouw

Bovenbouw

Alle buitenlessen

deBuitenkist

De Buitenkist

10 buitenlessen

Voor groep 1 t/m 8

Inclusief: materiaal, leskaarten, instructies en boeken

U kunt de Buitenkist bestellen waarin 10 Buitenlessen opgenomen zijn voor groep 1 t/m 8. Bij elke Buitenles zit een instructie waardoor je meteen de les kunt geven. Het is zo omschreven dat de leerlingen het zelf kunnen doen en de docent puur de rol heeft als begeleider en observator. Het pakket bevat voor elke les al het materiaal, leskaarten, instructies en boeken die nodig zijn om de les te geven.

€500,- (excl. BTW)

deBuitenkistPlus

De Buitenkist Plus

10 buitenlessen

Voor groep 1 t/m 8

Inclusief: materiaal, leskaarten, instructies en boeken

+ Workshop voor docenten op eigen school

Ook is het mogelijk om de Buitenkist te bestellen samen met een op maat gemaakte workshop voor docenten. Gestart wordt met de workshop die gegeven wordt op de eigen school. Docenten kunnen vragen stellen en krijgen diepere denkvragen en praktische handvatten mee die van pas komen bij de Buitenlessen. Elke docent is dan maximaal voorbereid op het geven van de Buitenlessen.

€750,- (excl. BTW)